Havsforskningsdagarna 2019

Vi är mycket glada att meddela att Havsforskningsdagarna 2019 arrangeras tillsammans med SLU Aqua i Öregrund, 12-13* november. Inbjudna talare kommer att fokusera på kopplingar mellan forskning, förvaltning och miljöövervakning. Konferensen avslutas med en paneldiskussion kring detta ämne med de inbjudna talarna. Vi välkomnar varmt alla som är aktiva inom marina vetenskaper, förvaltning och miljöövervakning till denna konferens!

Program Havsforskningsdagarna 2019

Inbjudna talare (bekräftade)

Anna Gårdmark, professor, SLU Aqua
Jan Schmidtbauer Crona, utredare, Enheten för havsplanering, Havs- och Vattenmyndigheten
Anna Sobek, Universitetslektor, Stockholms universitet institutionen för miljövetenskap och analytisk kemi

Konferensen avslutas med ett panelsamtal med de inbjudna talarna.


Under konferensen kommer också Dyrssenpriset att delas ut för bästa marina masteruppsats. Förstapris tilldelas 10 000 kr och andrapriset tilldelas 5 000 kr.

Anmälan till konferensen är nu öppen

Registrering

Registring till konferensen görs via SLU:s konferensservice på följande länk

Sista anmälningsdag är 21 oktober 2019. Vid frågor om registrering eller övriga funderingar rörande konferensen, var vänlig skicka ett mejl till konferensen(at)shf.se.

Konferensavgift*

Konferensavgiften är EXKLUSIVE boende och frukost och INKLUSIVE lunch och alla middagar.

Early bird avgift fram till 10 september 2019

Doktorander och masterstudenter: 1700 kr

Övriga: 2200 kr

Avgift vid anmälan efter 10 september

Doktorander och masterstudenter: 2200 kr

Övriga: 2700 kr

Vid avanmälan efter den 10 september 2019 kommer hela avgiften faktureras.

Abstract submission

För de som vill hålla en presentation eller visa en poster under konferensen så skickas abstract in via länken nedan. Deadline för att skicka in abstract är 21 oktober 2019.

Boende i Öregrund

Det finns fem hotell och vandrarhem i Öregrund, där rum har blivit förbokade för konferensens räkning. I dokumentet nedan finns information och länkar till de olika alternativen (på engelska), samt vilken referens som ska anges vid bokning. Det är även inkluderat en karta som visar hur de olika boendena ligger i förhållande till konferenslokalerna och de restauranger där vi kommer att äta lunch och middag.

* Konferensen Havsforskningsdagarna har blivit förkortat med en dag. Konferensen börjar vid lunch 12 november och avslutas på eftermiddagen 13 november. Registreringsavgiften har reducerats till 1500 SEK för deltagare och till 1200 SEK för doktorander. Vi hoppas att ni fortfarande har möjlighet att delta under de två konferensdagarna med intressanta och givande föredrag och diskussioner.

Alla som har skickat in ett abstract kommer att få möjlighet till muntlig presentation.

Skicka gärna eventuella frågor till konferensen(at)shf.se